Forum27 - Türkiye'nin En Büyük Forumu
 

Go Back   Forum27 - Türkiye'nin En Büyük Forumu > Bayanların Dünyası > Damak Tadınız

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 24 January 2009, 12:32
Yavaş Ol heycan yapma Çılgın Ol Dert yapma :)
 
Kayıt Tarihi: 24 January 2009
Mesajlar: 251
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Gülsüm Dolma

MALZEMELER
6 tane dolmalık domates
yetecek kadar domates salçası
bir çay kaşığı tuz ve şeker
yetecek kadar mayonez
bir çay kaşığı karabiber
1/2 paket tereyağ
2 tane havuç
1 kap zeytin
1 demet nane
Salat yağ

HAZIRLANIŞI
Domatesleri iyice yıkayın. İçini çıkarın. Bir tava içinde yağı yakın onun içinde karabiberle birlikte. Yandıktan sonra salçayı içine koyun 2 dakka daha karıştırın.Daha sonra hafif büyükçe bir kabın içine mayonezi koyun.Üstüne yaptığınız yağı koyun ve yağ donmadan karıştırın. Havucu rendeleyin tuz ve şeker ilave edin. Zeytinlerin çekirdeklerini ayıklayıp ezin. Havuçları
ve zeytinleri kapta karıştırın. Kabın içindekileri iyice karıştırın. Domateslerin içine koyun.6 domatesin içine de çok az salatyağ ekleyin .Herbirinin üstünede bir çubuk nane koyalım ki süs olsun. Bu Gülsüm dolma işte.
__________________
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil



Saat: 20:10


Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2020, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tipobet Kameralı Sohbet Süpertotobet istanbul escort istanbul escort Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Betvole tipobet365 elexbet canlı maç izle elexbet giriş hiltonbet canlı hiltonbet hiltonbet tv hiltonbet pashagaming giriş ngsbahis tv ngsbahis güncel giriş Bakırköy escort Ataköy escort Avcılar escort goldenbahis tv betmatik giriş elexbet giriş hiltonbet güvenilir bahis siteleri sex hikaye porno seyret izmir escort bedava bonus İnterbahis Gorabet Goldenbahis Fenomenbet Betper Betpas Betpark Arzbet Sultanbet megabahis grbets kolaybet belugabahis

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2